Föreläsning x2!

Igår var vi och föreläste i Piteå. Som jag tidigare skrev så var vi inbokade hos Polisen. Där var vi på förmiddagen i ca 2 timmar. Det gick bra! Både bra och konstruktiv kritik, sånt gillar vi! Det förmedlar då att budskapet gått fram. Dock så kan ju inte alla tycka likadant! :-) 
 
Efter vi varit hos Polisen, hade vi ca 1 timme fri tid då vi åkte vidare till Strömbackaskolan. Även den i Piteå! Denna bokning gjordes någon dag efter Polisens bokning. :-) 
Mycket bra och givande föreläsning till de underbara omvårdnadseleverna som gick år 2. Även där gick budskapet fram. Mer positivt från dem än från Polisen. Fast dem är nu inte verksamma än, då de har 1 år kvar av sina studier. De kommer ha stor nytta av denna föreläsning där huvudpunkten var bemötande av misshandlade kvinnor på antingen vårdcentral eller akutmottagning. Denna information kommer de ha i bakhuvudet! 
 
Vi är, båda två, mycket nöjda över gårdagens lyckade föreläsningar! Med värme i våra hjärtan, fortsätter vi nu att boka in oss på föreläsningar och utbildningar! 
 
Kram på er! 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

natverkforkvinnor.blogg.se

Vi är ett nätverk som gör någonting nytt. Vi är ett nätverk som gör nytta. Vi snackar inte - vi agerar. Nätverk för kvinnor, NFK, främsta uppgift är att hjälpa kvinnor och barn från destruktiva relationer. Vi agerar även ledsagare (vid t ex polisförhör) och som skyddat boende (privat i våra gästrum). Nätverket är rikstäckande i Sverige.

RSS 2.0