Utvärderingar

För en vecka sen fick ordförande i NFK ett hedersuppdrag, 5 socionomstudenter kom och ville veta mer om Våld i nära relationer för sin B-uppsats. Detta nappade hon på direkt och satte sig ner och pratade med dem. I nästan 5 timmar! Det är mycket att ta in också, därav den långa tiden. Inget lätt fakta att lyssna på, men tyvärr så är det verkligheten. Vissa väljer att blunda för det, scrolla vidare istället för att trycka på just den länken på t.ex. Aftonbladets nyhetsflöde. Vi blundar inte - Vi agerar! 
 
Vid varje föreläsning hittills, har vi haft utvärderingspapper som vi ber de som lyssnar fylla i vid föreläsningens slut. Det gjorde även ordförande vid detta tillfälle. Här nedan har vi några citat från dessa utvärderingar.
 
"Mycket lärorikt att ta med sig i framtida yrkesroll" 
 
"Jag fick bra kunskap om hur bristerna i systemet ser ut"
 
"Fått bra kunskap om hur jag ska bemöta våldsutsatta kvinnor"
 
"Intressant då det inte bara var fakta, utan verklighetsbaserade berättelser"
 
"Jag kommer att kommunicera på ett annat sätt och tänka på en
samtalsteknik som är anpassad för just den kvinnan"
 
"Många bra idéer och nya tankar"
 
"Denna föreläsningen skulle många behöva ta del av, speciellt polis och vårdpersonal"
 
Mycket bra utvärdering.
Om Ni vill boka oss för föreläsning, kontakta oss på [email protected]
 
 
 

natverkforkvinnor.blogg.se

Vi är ett nätverk som gör någonting nytt. Vi är ett nätverk som gör nytta. Vi snackar inte - vi agerar. Nätverk för kvinnor, NFK, främsta uppgift är att hjälpa kvinnor och barn från destruktiva relationer. Vi agerar även ledsagare (vid t ex polisförhör) och som skyddat boende (privat i våra gästrum). Nätverket är rikstäckande i Sverige.

RSS 2.0